неділю, 18 вересня 2011 р.

Солодкі сни, натхнення та осінні прогулянки

Три  нові лялі - три різні історії...
Фея солодких снів для малесенької дівчинки. Дарувала її хресна мама, тому Фея обов'язково  оберігатиме і заколисуватиме дитинку уві сні:)



А ця ляля - приклад справжньої та  щирої любові двох сестричок. Улянка  замовила для своєї сестрички-дизайнера Лілі  лялю-талісман, щоб допомагала їй у творчих справах:)  Така надзвичайна  дружба двох сестер  надихала  мене,  і ляля пошилась дуже легко та швидко.
До речі, помилуватися Ліліними роботами можна  тут  http://atelje-lili-vorobets.blogspot.com/




Я думаю, в неї є все необхідне для творчих звершень: манекен, олівці, нитки, ножиці, сантиметрова стрічка, журнал Vogue та багато-багато чудових ідей в її світлій голівці:)

І, нарешті,  Аннет - фея осінніх прогулянок. Поки ще надворі бабине літо, вона не гає часу, а щодня вибирається на прогулянку. Взуває свої улюблені шоколадно-горошкові черевички, бере таку ж  парасольку (про всяк випадок) і прогулюється тихими вуличками та парковими алеями. А якщо раптом і набіжить короткий дощик, вона з радістю зайде в якусь кав'ярню випити гарячого шоколаду:)





Ростом феї - 42см; тіло - габардин; одяг - коттон, джинс; волосся - шерсть для валяння; наповнювач - холлофайбер.  В основі каркас з дроту.

3 коментарі:

  1. ВСІ ФЕЇ ДУЖЕ ГАРНІ, ТА МЕНІ НАЙБІЛЬШЕ СПОДОБАЛАСЬ Ліля, така енергійна самостійна дівчина.

    ВідповістиВидалити
  2. Дівчата просто неймовірні вийшли! У кожній свій характер, образ, стиль - ти молодець, талановита і надихаюча!

    ВідповістиВидалити
  3. Величезне спасибі! Хороші слова так надихають і хочеться працювати ще краще!!!

    ВідповістиВидалити