пʼятницю, 1 лютого 2013 р.

Маленьке чудо

   Всім привіт!!! А я до вас з радісною вісточкою - отримала сьогодні неймовірний подаруночок  від Ані (блог Deco Toys). В Ані напевне працює якийсь датчик-вона відчуває, коли мені потрібна підтримка. Так було минулого разу, коли Анічка вислала мені тканинки і так цього разу- я прихворіла, сиджу дома, вся така ніяка і без настрою-аж тут сповіщення з пошти!!! Бігла забирати посилку, мов на крилах  і якби не дощ, то розпакувала би пакуночок прямо на вулиці:)
А там-таке чудо!!!! Одна з неймовірних Аніних  зайчишок, кусочок тканинки та листівочка з теплими побажаннями (чесно признаюсь-в мене не так давно був ДН, та я цей факт приховала, а Аня вивідала цю державну таємницю:) )
  Вкотре переконуюсь, що навіть найкраща фотографія не передає тих емоцій, які ти відчуваєш, тримаючи іграшку в  руках. Видно, з якою любов'ю, трепетом та ніжністю пошитий зайчик. Ну  а сукеночка- окрема тема. Вона така легка, пишна, багато-багато шарова, я хотіла порахувати-скільки ж рядів мережива вона має- але просто збилась з рахунку:) Я так підозрюю, що ця зайчишка (я назвала її Лотті- якщо Аня не проти?)- це ще одна дівчинка з серії "Ніжність" . Вона і справді просто неймовірно ніжна та  невагома.


Анічка, дякую тобі велике!!!! Ти би знала, як підняла мені настрій! Ношусь зараз з Лотті, не випускаючи її з рук і вже відчуваю, як одужую- бо ж позитивні емоції точно перемагають всякі віруси:)
І ще- бажаю Ані натхнення і більше вільного часу-щоб вона і далі радувала нас своїми чудовими роботами! Аніних зайців- в кожен дім!:)

13 коментарів:

  1. Олічка, вітаю тебе з таким чудовим подарунком! А те що це сюрприз, мабуть вдвічі пиємно :)
    Зайка справді дуже мила та ніжна!
    Одужуй швидше!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за побажання! Так, це був сюрприз, який дуже підняв мені настрій:)

      Видалити
  2. :))) Оля, мне очень приятно подарить тебе 35 грамм радости! (вот такой вес у моих зайцев:) Да, это серия "Нежность", а история про Лотти будет завтра в блоге! Олечка спасибо за дружбу! Выздоравливай и не скучай!!! Спасибо за пожелания! Взаимно:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Анічка!!! І за зайчика, і за побажання. Твої зайчики- це справжня арт-терапія:)

      Видалити
  3. чудовий подарунок! Одужуй скоріше!! З таким теплим і душевним сюрпризом твоє одужання моє пройти в декілька разів швидше)

    ВідповістиВидалити
  4. Олечко, я тебе вітаю!! З таким подаруночком усіляка хвороба миттю зникне як і не було! :)

    ВідповістиВидалити
  5. Плоздравляю с таким чудесным подарком)) Мне Анины зайцы тоже очень нравятся) а эта зайка так особенно, такая воздушная и кружавчатая)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі! Ну, Аніні зайці просто не можуть не подобатись-вони такі милі та дуже особливі.

      Видалити
  6. Олечка, вітаю з чудовим подарунком! Мені теж Аніні зайці подобаються..може в її новій цукерці виграю)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Юля! Так-так, будем чекати розіграшу Аніної цукерки, бажаю удачі! :)

      Видалити