суботу, 6 квітня 2013 р.

І я туди ж :)

Всім величезний привіт! Я нарешті добралася до написання посту, але цього разу це будуть не нові іграшки, а  багато букв:) Я назбирала аж 9 питань у грі "Питання рукодільниці" - тепер розгрібатиму:) 


Спочатку питання від  Анічки :
 1. Если бы у вас была возможность изменить что-либо в своем творческом пути, что бы вы поменяли?   
Кардинально нічого би не міняла. Я закінчила художній ВНЗ, що дуже допомагає мені зараз  в пошиві лялечок . І хоч я уже майже не малюю (за чим звісно шкодую), але теперішнє моє заняття приносить мені надзвичайно багато задоволення. І я думаю, що зараз все так, як має бути, а час покаже, куди приведе мене моє  бажання творити:)

2.  Сколько времени у вас уходит на "компьютерные дела" связанные с хобби\работой каждый день?  
О, це болюче питання:) Звісно, якщо строго себе контролювати, то й півгодини би вистачило. Але оскільки хочеться переглянути оновлення всіх блогів, понаписувати коментарі, пошастати по інтернет-магазинах в пошуках такого-сама-не-знаю-чого, то це затягує процес. Тому напевне присвячую інтернету десь півтора-дві години на день. Стараюсь виховувати в собі силу волі, але поки нема чим особливо хвалитись.  

3. Самая большая радость, которую вы испытали в своей рукодельной жизни. Поделитесь!
Напевне це тоді, коли чуєш теплі відгуки про свою роботу. Коли віддаєш іграшку з рук в руки і  бачиш захоплені очі замовника- це  надзвичайні емоції!!! А ще- відчуття непереборного натхнення- коли в другій ночі, після закінченя роботи, раптом нізвідки беруться сили,  загоряються очі, трясуться руки, ідеї так і просяться на папір, і ти замальовуєш-замальовуєш їх -щоб не забути.  Таке "друге дихання" в мене відкривається нечасто, але я дуже дорожу саме цим відчуттям.
  
Також не оминула мене увагою Альона :

1. Что случилось и где находится первое ваше творение?
Ой, перші мої творіння в мене вдома (летючий тільда-кіт і маленькі пташки-підвіски),  нікому не дарувала, а залишила собі. Це тоді вони мені здавались вершиною геніальності, а зараз дивлюсь на них з усмішкою:)
2. Рукоделие и ваше творчество, это хобби или работа?
Напевне і те, і те.  Вважаю, що робота має приносити людині задоволення, не лише матеріальне, а насамперед моральне.  Завжди хотіла, щоб в мене було саме так. Ну, і поки так воно і виходить:)
3. Каким вы видите свое творчество через 10 лет?
Навіть не знаю.  Хотілось  би бути досвідченим майстром, який все знає та вміє, освоїти різні нові техніки.  Хотіла би мати якусь свою галерею, де би були не лише іграшки, а й картини та різні цікаві речі ручної роботи. А ще є така несмілива мрія- хотілось би мати маленьку затишну кав'ярню в старовинному будиночку, де все було би придумане і зроблене  мною та моїм чоловіком, де на поличках було би багато гарних книжок та   іграшок,  смачна кава та штруделі, м'які диванчики та хороша музика... А на другому поверсі цього будиночку в нас би була майстерня... О, розмріялась я :)

І ще три питання від Наталі
1. Які основні теми в рукоділлі (наприклад, морська, дитяча, новорічна і т.д) Вам найближчі і чому?
Напевне, домашньо-кухонно-господарська тема. Дуже люблю шити таких бабусь-господиньок,  затишних фей у фартушках та ковпачках. Вони для мене чомусь  особливо дорогі та рідні виходять.  
2. Чи часто даруєте свої роботи рідним і друзям?
Хотілось би робити це частіше:) Звісно, в найближчої родини та друзів  є мої роботи. Ну,  і як мінімум,  на дні народження вони точно одержують якусь рукодільну радість від мене:)
3. Чи багато часу присвячуєте веденню блогу?  Яку роль він відіграє у Вашій творчості?
Зараз якраз не дуже багато часу присвячую. А раніше старалась давати публікації   раз на 3-4 дні. Дуже рада, що наважилась завести блог в свій час. Навіть не сподівалась, що знайду  тут так багато друзів та однодумців. Дуже важливими для мене є коментарі моїх читачів-вони надихають, додають впевненості в собі та окрилюють на нові творіння:)

Ще маю передати цю естафету далі. Думаю, правила гри зрозумілі-відповісти на три мої питання і за бажанням придумати свої  та передати їх далі.
1. Покажіть місце, де ви творите? Свій творчий куточок. Хоча б 1-2 фотографії. 
2. Яка ваша робота є особливою для вас і може навіть найулюбленішою на даний час?
3. Коли ви творите ( шиєте, в'яжете, вишиваєте) -ви любите це робити в тиші чи навпаки, слухаєте музику, дивитесь кіно?
Адресую свої питання:
 Наталі - блог Творю сердцем 

Той,  хто дочитав цей мій опус-великий молодець! Далі буде менше букв, більше картинок:)

13 коментарів:

  1. Олічка, дуже цікаво! :) Дякую! ;)

    ВідповістиВидалити
  2. З задоволення прочитала усі букви)) Завжди цікаво чим і як живе творча людина!

    ВідповістиВидалити
  3. Оля, так про тебя почитать интересно было. Ближе люди становятся, вот как будто встретились и поболтали...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Наташа! Да, это очень интересная игра, больше узнаешь о человеке.

      Видалити
  4. Дуже було цікаво почитати:)! А мрії які...:)),бажаю їх здійснення!

    ВідповістиВидалити
  5. Олечка, було цікаво дізнатися про тебе більше) Хай твої мрії обовязково здійсняться!
    Дякую за запитання для мене, я обовязково на них відповім але не обіцяю, що це буде швидко)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі, Юля! Та не обов'язково відповідати тут і зараз, я сама більше тижня збиралась з духом, поки таки сіла і написала цей пост:)

      Видалити
  6. Дякую, Олю, за відповіді! Було цікаво дізнатись про тебе більше :)

    ВідповістиВидалити
  7. Упс:( как это я пропустила твои ответы! Спасибо, что приняла эстафету - очень интересно почитать ответы и тебе так много вопросов передали - здорово!Олечка, пусть твои мечты исполнятся!!!

    ВідповістиВидалити