четвер, 1 листопада 2012 р.

Піратські історії

Всім привіт! Як і обіцяла, продовжую раз на місяць знайомити вас з моєю книжковою колекцією. Сьогодні мова піде про знану всім українську  художницю - Євгенію Гапчинську. Нема напевне зараз людини (особливо серед рукодільниць), яка б не знала цих чудових пухкеньких янголят.  В мене є поки лише дві книги з її ілюстраціями, одна з них  - Піратські історії. Смішні, кумедні та повчальні історії  Олени Комової чудово смакують з ілюстраціями Євгенії Гапчинської. Пірати тут зовсім не страшні, а часом наївні, добродушні та  хитрі, простодушні та винахідливі,  відважні і навіть дуже-дуже милі:)  Книга однозначно підіймає настрій. Рекомендована до прочитання всією сім'єю:)






Дітки та янголятка Євгенії Гапчинської дають неймовірний поштовх до творчості, бачила чимало ляльок, сумок, блокнотиків та листівок,  які народились під впливом її картин. Не знаю, як сама авторка ставиться до такої "народної" творчості, але це точно стовідсотковий показник її успіху. 
А ще мені так подобається оформлення її галерей! Судячи з фотографій, там так затишно та казково. Галереї є в Києві, Одесі,  Дніпропетровську та Москві. Дівчатка, признавайтесь - може хтось відвідував їх. Поділіться, будь ласка, враженнями! Бо так хотілось би побувати там!



Фото інтер'єрів галерей взяті з інтернету

Спасибі за вашу увагу! Далі буде:)

11 коментарів:

  1. О, я таку ж саму книжечку племіннику купляла) Вона дійсно дуже гарна)
    А щодо галереї, то там затишно і тепло). Здається рік тому була там, все дуже сподобалось. Наживо картини виглядають ще краще!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, книжечка дуже класна! Гарно, що ти була в її галереї, може й мені колись вдасться туди потрапити:)

      Видалити
  2. Вы победили в моем конкурсе
    http://skrypkahandmade.blogspot.ru/2012/11/blog-post.html
    поздравляю! =)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ура!!!!! Так приятно:) Оксана, спасибо большое за чудесный конкурс!!!

      Видалити
  3. Спасибо огромное за этот пост! Мы тоже очень любим книжки Евгении Гапчинской, особенно про Лизу и Мону. А вот про такую пиратскую даже не слышали, теперь будем знать и попробуем разыскать:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Приятно, что мой обзор вам пригодился! Книжка действительно очень хорошая - бумага плотная-как картон, обложка-пухленькая, а иллюстрации красочные и невероятно милые.

      Видалити
  4. Оля, спасибо за обзор такой классной книжки - иллюстрации милейшие! А в галерею нужно обязательно сходить (я еще ее не посещала)- спасибо за наводку:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Обов'язково піди - думаю тобі сподобається. Потім враженнями поділишся:)

      Видалити
  5. О, я обожнюю цю художницю!!!:)
    Чудова книжка:) В мене була "Ліза та її сни":)
    Але я її подарувала:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене теж є "Ліза та її сни" і я нікому її не віддам:) Та інший екземпляр також подарувала подрузі-художниці, така книга- чудовий подарунок.

      Видалити
  6. Красива книга! Чудові ілюстрації! Ваша робота просто неперевершена! Так все зі смаком зроблено!

    ВідповістиВидалити