понеділок, 1 липня 2013 р.

ПІФ-подарунки

Привіт! А я знову до вас, щоб похвалитись  своїм добром:)  Ми обінялись ПІФ-подарунками  з Наталею  з блогу  Master Lutik/Rabbits meadow . Наталя отримала мою веселу лялю-стрекозу і трошки тканин-стрічок-гудзиків-шерсті.

 А я отримала ніжну лялечку від Наталі, тканинки та дуже корисну річ- бокс для шпульок. Дівчинку назвала Маргаритою і вона тепер присіла на мою поличку поряд з ще декількома іграшками, які я отримувала від наших дівчат-рукодільниць. Їм усім у мене весело живеться:)
Біля живих квітів їй особливо гарно.
 І ще дві мої піфочки поки чекають на  свої подарунки. Скоро зі всіма розрахуюсь:)


7 коментарів:

  1. Очаровачешки обе девочки!!Оля как к тебе в ПИФы то записаться!???)))) Так хоца девочку твою)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Віка! Та думаю можна записатись-якщо справді хочеш:) Просто я до 19 липня маю віддати решту піф-подаруночків, а ми собі можем визначити будь-яку іншу зручну дату. Мені також дуже подобаються твої роботи-і теддіки, і лялечки, то можем собі обмінятись:)

      Видалити
  2. Хорошо Оля,я очень рада что ты согласилась на обмен!!! Я бы тебе Теддика сделала.Давай договоримся обменятся до осени например к 1 октября уже отослать.Большой срок,чтобы не спешить и все успеть)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Добре, до 1 жовтня. Я би дійсно дуже-дуже хотіла твого теддіка! :) А в тебе є якісь конкретні побажання щодо лялечки?

      Видалити
  3. Оля,хочется чтобы она была с рудим волоссячком.А там смотри сама....как будет вдохновение)))

    ВідповістиВидалити
  4. Вже мрію!!! Може мені пощастить!!!)

    ВідповістиВидалити