понеділок, 17 лютого 2014 р.

Утеплені:)

Всім доброго дня! Давно-давно я тут нічого не писала, але думаю ви пробачите мені таку довгу творчу перерву. В такі нелегкі часи для нашої держави важко і себе налаштувати на творчий лад. Мені здавалось, що просто немає сенсу створювати щось добре, світле і позитивне, усміхнені обличчя моїх ляльок видавались мені недоречними. А зараз, поки триває відносне перемир'я, я знову повертаюсь до роботи. Надіюсь, що все ще налагодиться і прийдуть такі бажані нами зміни на краще.
 Вирішила  я спробувати трошки змінити лиця- і декільком лялечкам зробила такі утяжечки. Зміна незначна, правда я ніяк не можу звикнути до них і не знаю-подобається мені чи ні:) Пробувати й далі щось змінювати чи не варто?

Фея-миле ведмежатко:) Зимова, тепленька і модна.
 Її сестричка-також в теплій шапочці та кожушку.

 І нарешті -фея в очікуванні весни. Вдягнута ще по-зимовому, але вже замріяно виглядає сонця, ніжного тепла та прильоту пташок з теплих країв:)
Добра всім вам та натхнення! Па-па! :)

16 коментарів:

  1. Очень хорошенькие девочки. Утяжка лиц делает их более фактурными и выразительными.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Лєна! Буду вчитись і пробуватиму щось нове:)

      Видалити
  2. Оля,чудесные зимние красавицы получились!!Очень им утяжечка идет))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Віка! Мені дуже треба було почути думки зі сторони, бо самій тяжко розібратись. Я так звикла до просто розписних лиць своїх фей, що навіть такі мінімальні утяжки виглядали для мене дивно. Але дуже хотілось попробувати:)

      Видалити
  3. Олечко, звичайно ж, все налагодиться і зміни на краще будуть обов"язково. Шкода, лишень, що ціна цього надзвичайно висока і кривава(
    Твої лялечки, як завжди, цікаві й особливі! Кожна з них особистість й не можу навіть уявити як можна з них вибирати яка більше подобається)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Віка, за слова підтримки!!! І
      за хороші слова про моїх лялечок- мені дуже приємно:)

      Видалити
  4. Мені подобаються утяжечки)), особливо на другій ляльці, вона взагалі така модна))!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі, Інна! Так, мені захотілось зробити і таких модних дівчаток, а то в мене переважно ніжні та домашні феї:)

      Видалити
  5. Приветик! Очень хорошенькие девочки, необычные, тепленько одетые красавицы! По поводу утяжки, как по мне - глазки - хорошо, супер! А вот ротики с утяжкой меня всегда смущают, что-то не так как-то))) но это, опять таки, только мое мнение!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт, Юля! :) Дякую за твою думку! Я також ще не визначилась остаточно- бути чи не бути утяжкам на лицях моїх фей. Але буду пробувати, вчитись- захотілось чогось новенького- напевне наближення весни впливає:)

      Видалити
  6. Олечка я тоже верю и надеюсь, что все будет хорошо! И для меня тоже казалось недоречним творчество в такое тяжелое время, да тяжело настроить себя на создание кукол и творческие планы и дела кажутся такими мелочными и неуместными...
    Куколки замечательные! Новая фактура лица им идет!

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую, Аня- і за слова підтримки, і за добрі слова моїм лялечкам!
    Я писала цей пост рівно місяць тому- і стільки всього сталось за цей час, а ще скільки всього може відбутись... Але що нам залишається робити- лише вірити та сподіватись на краще

    ВідповістиВидалити
  8. nádherná práce. Mohu vás pozvat na náš blog http://handmadebyjama.blogspot.cz/

    ВідповістиВидалити